Interesseret i en hvalp?

Læs her hvad du kan forvente, hvis du køber en hvalp af os - og hvad vi forventer af dig.

Snow fødte 7 skønne guldklumper den 23. marts.

ALLE HAR FUNDET NYE HJEM, men vi forventer et nyt kuld om ca 1  1/2 år, som du allerede nu kan blive skrevet op til.

Vi valgte Maigaards Alfred som far til vores hvalpe. Alfred og Snow komplementere hinanden godt både fysisk og af sind – de er begge meget kærlige og kontaktsøgende hunde, der er venlig over for andre mennesker og dyr.

Hvalpene blev alle mentalt stærke, nysgerrige og modige og  meget kontaktsøgende.

Hvalpene fik en indavlskvotient så lav som 5,8, og vi vælger nok samme far til vores næste kuld.

Er du på udkig efter en skøn Gammel Dansk Spids allerede nu, så kig på vores forenings hjemmeside: 

Foreningen for den Gamle Danske Spids

En hvalp fra Klintespidserne

Vi vil godt sikre os at vores hvalpe får de bedst mulige hjem og at du som køber får din drømmehund

Krav til dig som køber

Vores hvalpe er vores børn og vi vil sikre os at de får et godt hundeliv. Derfor stiller vi krav til dig som køber.

For at komme i betragtning til en af vores hvalpe, skal du/I indledningsvis fortælle lidt om dig selv og din familie. Hvorfor vil i gerne have hund, hvilke forudsætninger har i for at holde hund og hvad kan I tilbyde en hund.

Næste trin er at I kommer på besøg, så vi kan hilse på hinanden og I kan hilse på Snow og få et indtryk af os. Dette er et ufravigeligt krav, uanset hvor i landet i kommer fra. Vi anbefaler at du også besøger andre kenneler.

Kan vi “godkende” hinanden bliver i skrevet op til en hvalp – dette er helt uforpligtende for jer.

Som hos de fleste opdrættere af Gammel Dansk Spids, kan I ikke vælge en hvalp hos os – det er hvalpen der skal vælge jer. Dette er for at sikre at I får lige netop den hvalp der passer til jeres familie. Vi respekterer dog om I vil have en hanhund eller en tæve – selvom kønnet i sagens natur ikke kan garanteres.

En hvalp fra Klintespidserne

Når vi har “godkendt” hinanden og I er på venteliste kontakter vi jer når hvalpene er født for at høre om I fortsat er interesseret i en hvalp. Er I det, vil I blive inviteret på et besøg når hvalpene er ca 4 uger gamle, så i kan møde hvalpene og hvalpene møde jer. Vi laver her en købsaftale og beder jer indbetale et depositum.

Herefter er I er velkommen til at komme på besøg, så ofte i vil. Når hvalpene er 6 uger gamle, finder vi ud af, hvem der skal have hvilken hvalp.

Vores hvalpe er stueopdræt – i bogstaveligste forstand (Fødekassen og hvalpegården er i vores dagligstue) så hvalpene har været i menneskehænder fra fødslen og vi gør meget for at socialisere hvalpene med den nye spændende verden de skal opleve og er sammen med dem 24/7. De vil bl.a. kende lyden af en støvsuger, en græsslåmaskine, gryder der larmer mv. De vil være introduceret til katte (og høns) og have prøvet at køre bil.

Se nedenstående socialiseringsliste, som løbende vil blive udfyldt og som i får med sammen med hvalpen. Er der specifikke ønsker – som f.eks. en person i surferdragt, eller andet – så lad os vide det.

Vores hvalpe kommer med en sundhedsbog fra dyrlægen, er chippet, vaccineret og har fået ormekur. De er registreret i Dansk hunderegister i den nye ejers navn og har stambog i GDS. Der følger medlemskab af GDS med for resten af året.

Sammen med hunden, får I foder til den første tid, som hvalpen er vant til, en sele som hunden har prøvet at have på, et tæppe og et stykke legetøj, der dufter af mor og søskende samt dyrefondets hvalpepakke og lidt godt at tygge i. Endvidere følger der en pasningsvejledning med.

Rent spam (4 og 6 uger)